![]() |
Ramazan-ı Şerif Bayramınız Mübarek Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Ramazan-ı Şerif Bayramınız Mübarek Olsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geride bıraktığımız rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'i uğurlayacağımız Ramazan Bayramının sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize ve bütün İslâm alemine mübarek olmasını, ve daha nice Ramazan ayı ve bayramlara hep birlikte erişmeyi Yüce Allahtan diliyoruz ![]() Rabbim tutulan oruçlarımızı, yaptığımız hayır ve hasenatları, yakarışlarımızı kabul eylesin ![]() Bayramınız kutlu olsun ![]() \\\\\ Forumsinsi Ailesi ///// |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() teşekkrler mate şuan hepsine yürekten amin diyorum ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
m_r_b
|
![]() BÜtÜn Sİnsİ Üyelerİne Sİnsİ Bİr Bayram Dİlİyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() forumsinsi ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten hayır dileklerimle kutluyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
_SiYaH_
|
![]() tşklr mate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ ßayramınız mübarek olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
okaliptus
|
![]() teşekkürler canım senin ve tüm forumsinsi ailesinin bayramı mübarek olsun barış, huzur, sağlık ve mutluluk yanınızda olsun :) hayırlı bayramlar :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
alper1482
|
![]() ![]() KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA ![]() ![]() ![]() !!!Bayramınız Mübarek Olsun!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() İslam Alemindeki Tüm Mümîn Kardeşlerimin Bayramının Mûbarek Gecmesi Dileği İle Nice Bayramlar Diliyorum Yüce Yaradandan ![]() Hepimize Hayırlı Uğurlu Vesileler Getirmesi Dileğiyle Tüm FORUMSİNSİ CAMİYASININ RAMAZAN-I ŞERİF-İ BAYRAMI MûBAREK OLSUN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
tatia27
|
![]() BEN TATİA BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN,KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN,YAŞITLARIMIN YANAKLARINDAN ÖPERİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NİCE BAYRAMLARA HEPBİRLİKTE ![]() ![]()
|