Ramazan-ı Şerif Bayramınız Mübarek Olsun |
|
|
#1 |
|
mate
|
Ramazan-ı Şerif Bayramınız Mübarek Olsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyle![]() ![]() ![]() ![]() Umutla![]() ![]() ![]() ![]() Neşeyle![]() ![]() ![]() ![]() Saygıyla![]() ![]() ![]() ![]() Huzurla![]() ![]() ![]() ![]() Başarıyla![]() ![]() ![]() ![]() İnançla, dünyanın tüm güzellikleriyle yaşanacak nice bayramlara![]() ![]() ![]() Geride bıraktığımız rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'i uğurlayacağımız Ramazan Bayramının sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize ve bütün İslâm alemine mübarek olmasını, ve daha nice Ramazan ayı ve bayramlara hep birlikte erişmeyi Yüce Allahtan diliyoruz ![]() Rabbim tutulan oruçlarımızı, yaptığımız hayır ve hasenatları, yakarışlarımızı kabul eylesin ![]() Bayramınız kutlu olsun ![]() \\\\\ Forumsinsi Ailesi ///// |
|
|
|
#2 |
|
Berna
|
teşekkrler mate şuan hepsine yürekten amin diyorum ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum
|
#5 |
|
m_r_b
|
BÜtÜn Sİnsİ Üyelerİne Sİnsİ Bİr Bayram Dİlİyorum herŞey GÖnlÜnÜzce Olsun![]()
|
#6 |
|
black_R-O-S-E
|
forumsinsi ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
angelesdream
|
tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten hayır dileklerimle kutluyorum nice beraber bayramlara ve güzel günlere![]()
|
|
|
|
#9 |
|
_SiYaH_
|
tşklr mate ![]() ![]() bütün sinsi üyelerin bayramı mübarek olsun ![]() ![]()
|
#11 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ ßayramınız mübarek olsun Allah daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin ~~
|
|
|
|
#12 |
|
okaliptus
|
teşekkürler canım senin ve tüm forumsinsi ailesinin bayramı mübarek olsun barış, huzur, sağlık ve mutluluk yanınızda olsun :) hayırlı bayramlar :)) |
|
|
|
#13 |
|
alper1482
|
![]() KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA ![]() ![]() ![]() !!!Bayramınız Mübarek Olsun!!! |
|
|
|
#14 |
|
*KeDi KeSeN*
|
İslam Alemindeki Tüm Mümîn Kardeşlerimin Bayramının Mûbarek Gecmesi Dileği İle Nice Bayramlar Diliyorum Yüce Yaradandan ![]() Hepimize Hayırlı Uğurlu Vesileler Getirmesi Dileğiyle Tüm FORUMSİNSİ CAMİYASININ RAMAZAN-I ŞERİF-İ BAYRAMI MûBAREK OLSUN |
|
|
|
#15 |
|
tatia27
|
BEN TATİA BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN,KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN,YAŞITLARIMIN YANAKLARINDAN ÖPERİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NİCE BAYRAMLARA HEPBİRLİKTE ![]() :sm_sleep::sm_smile::sm_sleep:
|