![]() |
Ramazan-ı Şerif Bayramınız Mübarek Olsun
..... Sevgiyle ..... Umutla ..... Neşeyle ..... Saygıyla ..... Huzurla ..... Başarıyla ..... İnançla, dünyanın tüm güzellikleriyle yaşanacak nice bayramlara... Geride bıraktığımız rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'i uğurlayacağımız Ramazan Bayramının sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize ve bütün İslâm alemine mübarek olmasını, ve daha nice Ramazan ayı ve bayramlara hep birlikte erişmeyi Yüce Allahtan diliyoruz. Rabbim tutulan oruçlarımızı, yaptığımız hayır ve hasenatları, yakarışlarımızı kabul eylesin. Bayramınız kutlu olsun. \\\\\ Forumsinsi Ailesi ///// |
teşekkrler mate şuan hepsine yürekten amin diyorum ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum
|
herkesin bayramı mübarek olsun...!!
|
bütün sinsi ailesinin bayramını içtenlkle kutlyorumm...
|
BÜtÜn Sİnsİ Üyelerİne Sİnsİ Bİr Bayram Dİlİyorum.herŞey GÖnlÜnÜzce Olsun..
|
forumsinsi ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım...
|
tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten hayır dileklerimle kutluyorum.nice beraber bayramlara ve güzel günlere..
|
|
tşklr mate ...bütün sinsi üyelerin bayramı mübarek olsun ...
|
|
~~ ßayramınız mübarek olsun. Allah daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin. ~~
|
teşekkürler canım senin ve tüm forumsinsi ailesinin bayramı mübarek olsun
barış, huzur, sağlık ve mutluluk yanınızda olsun :) hayırlı bayramlar :)) |
http://www.islamiyet.gen.tr/infusion...649bayram1.gif
KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA... !!!Bayramınız Mübarek Olsun!!! |
İslam Alemindeki Tüm Mümîn Kardeşlerimin Bayramının Mûbarek Gecmesi Dileği İle Nice Bayramlar Diliyorum Yüce Yaradandan.
Hepimize Hayırlı Uğurlu Vesileler Getirmesi Dileğiyle Tüm FORUMSİNSİ CAMİYASININ RAMAZAN-I ŞERİF-İ BAYRAMI MûBAREK OLSUN. |
BEN TATİA
BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN,KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN,YAŞITLARIMIN YANAKLARINDAN ÖPERİM....... NİCE BAYRAMLARA HEPBİRLİKTE..:sm_sleep::sm_smile::sm_sleep: |