![]() |
444'lü Hatlardan Seçmeler |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() 444'lü Hatlardan Seçmeler444'lü Hatlardan Seçmeler (:D) Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk once telefonunuzun ''menu" tusuna sonra da ''5'' tusuna basin ![]() ![]() ![]() - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ekranda ne var simdi? - Show tv ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- -Iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi ![]() ![]() ![]() - Tabi buyrun ![]() ![]() - Mesleginiz nedir acaba? - Hayat kadini ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - O da olur! ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla kopek almistim ![]() ![]() ![]() Yetkili: Evet efendim? ![]() ![]() ![]() Kadin : Bu kopegin kulaklari duymuyor ![]() Yetkili: Ben bi ustume danisayim !!!?!! ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- İyi gunler, nasil yardimci olabilirim? - Para cekemiyorum ben ![]() ![]() ![]() - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey! ![]() ![]() ![]() - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu ![]() ![]() ![]() - Lutfen, bana sifreyi soylemeyin efendim ![]() - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama ![]() ![]() ![]() - Yaaaa! ![]() ![]() ![]() - Efendim ben malesef soyleyemem bunu size ![]() - Niye sen de mi bilmiyosun? ![]() ![]() ![]() - Biliyorum, ama guvenlik acisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor ![]() - Ben sana sifreyi sormuyorum ki! ![]() ![]() ![]() ![]() - Evet, ama ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- - Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum ![]() - Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir ![]() (Bir saat kadar sonra yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- -Guvenliginiz icin bir kac soru sormam gerekiyor ![]() -Dogum yeriniz? - Erzurum ![]() ![]() ![]() - Dogum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden onceki soyadi? - Anami karistirma bu ise |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() eehuehu çok güldüm yaaaa istanbulun kurtuluşu meselesi kopardı benii zaten :D teşekkürler paylaşım için :D :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
alper1482
|
![]() Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum ![]() - Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir ![]() (Bir saat kadar sonra yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum ![]() ![]() ![]() Paylasım için teşekkürler !! (Ne matrak bi milletiz yav) |
![]() |
![]() |
|