![]() |
444'lü Hatlardan Seçmeler
444'lü Hatlardan Seçmeler (:D)
Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk once telefonunuzun ''menu" tusuna sonra da ''5'' tusuna basin... - Evet... Tamam... - Ekranda ne var simdi? - Show tv... - ??? ----------------------------------------------------- -Iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi... - Tabi buyrun.. - Mesleginiz nedir acaba? - Hayat kadini... - ... Ozel sektor yaziyorum ben... - O da olur!... ----------------------------------------------------- Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla kopek almistim... Yetkili: Evet efendim?... Kadin : Bu kopegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kapsamina giriyor mu? Yetkili: Ben bi ustume danisayim !!!?!!... ----------------------------------------------------- İyi gunler, nasil yardimci olabilirim? - Para cekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - Lutfen, bana sifreyi soylemeyin efendim. - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... - Yaaaa!... Kacti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef soyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama guvenlik acisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet, ama... ???!!! ----------------------------------------------------- - Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum. - Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum... ----------------------------------------------------- -Guvenliginiz icin bir kac soru sormam gerekiyor. -Dogum yeriniz? - Erzurum... - Dogum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden onceki soyadi? - Anami karistirma bu ise |
eehuehu
çok güldüm yaaaa istanbulun kurtuluşu meselesi kopardı benii zaten :D teşekkürler paylaşım için :D :D |
Su an bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum.
- Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum... :))))) Paylasım için teşekkürler !! (Ne matrak bi milletiz yav) |