Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hedef, yılda, şampiyonluk

Hedef 40. Yıl'da Şampiyonluk

Eski 09-15-2007   #1
[KAPLAN]
Icon47

Hedef 40. Yıl'da Şampiyonluk

Kaptanımız Hüseyin Çimşir, kulübümüzün 40 yılında Trabzonspor taraftarlarına şampiyonluk hediye etmek istediklerini; bunun için de takım arkadaşları ile beraber bütün güçleriyle çalıştıklarını belitti
Trabzonsporumuzun son 2 sezondur kaptanlığını yapan oyuncumuz Hüseyin Çimşir, kulübümüzün 40 yılında taraftarlara şampiyonluk hediye etmek istediklerini belirtti

Trabzonspor'un 40 yıllık tarihi içerisinde çok büyük başarıların elde edildiğini belirten kaptanımız, "En büyük isteğimiz kulübümüzün bu önemli yılında taraftarlarımıza özledikleri şampiyonluğu yaşatmaktır Bunun bilincindeyiz ve takım arkadaşlarımız ile birlike yoğun bir şekilde çalışıyoruz İnşallah 40 yılda elde edilen başarılara sezon sonunda biz de 1 şampiyonluk ekleriz Bu hedefimiz için elimizden geleni yapacağız 40 yılda bizlere daha fazla destek verilmeli ve herkes birlik beraberlik içinde olmalı Bunu sağladığımız taktirde sezon sonunda 24 yıllık hasrete son vereceğimize yürekten inanıyorum" dedi

Kaptanımız yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti: "6 yıldır Trabzonspor formasını gururla taşıyorum Bu süre zarfında 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşadım Trabzonspor formasını giydiğim her maç benim için çok önemli Takım arkadaşlarımızla birlikte tek amacımız her maçta galibiyet almaktır Kazandığımız her maç sonrası büyük mutluluk yaşıyoruz Fakat kaybedilen maçlar sonrasında üzüntülerimiz çok büyük oluyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com