![]() |
Hedef 40. Yıl'da Şampiyonluk
Kaptanımız Hüseyin Çimşir, kulübümüzün 40. yılında Trabzonspor taraftarlarına şampiyonluk hediye etmek istediklerini; bunun için de takım arkadaşları ile beraber bütün güçleriyle çalıştıklarını belitti.
Trabzonsporumuzun son 2 sezondur kaptanlığını yapan oyuncumuz Hüseyin Çimşir, kulübümüzün 40. yılında taraftarlara şampiyonluk hediye etmek istediklerini belirtti. Trabzonspor'un 40 yıllık tarihi içerisinde çok büyük başarıların elde edildiğini belirten kaptanımız, "En büyük isteğimiz kulübümüzün bu önemli yılında taraftarlarımıza özledikleri şampiyonluğu yaşatmaktır. Bunun bilincindeyiz ve takım arkadaşlarımız ile birlike yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah 40 yılda elde edilen başarılara sezon sonunda biz de 1 şampiyonluk ekleriz. Bu hedefimiz için elimizden geleni yapacağız. 40. yılda bizlere daha fazla destek verilmeli ve herkes birlik beraberlik içinde olmalı. Bunu sağladığımız taktirde sezon sonunda 24 yıllık hasrete son vereceğimize yürekten inanıyorum" dedi. Kaptanımız yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti: "6 yıldır Trabzonspor formasını gururla taşıyorum. Bu süre zarfında 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşadım. Trabzonspor formasını giydiğim her maç benim için çok önemli. Takım arkadaşlarımızla birlikte tek amacımız her maçta galibiyet almaktır. Kazandığımız her maç sonrası büyük mutluluk yaşıyoruz. Fakat kaybedilen maçlar sonrasında üzüntülerimiz çok büyük oluyor." |