07-22-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ufo Var Mı?
Elbette var Bu bilimsel kabul gören bir deyim diye biliyorum Yani açıklanamayan uzay varlıkları var Ama halk arasında ufo var demek,sanki uzaylılar var demek gibi algılanıyor Belki , belki değil uzaylılar da var ama bizler henüz kesin göremedik Benim asıl sorum şu Kur*anı kerim geçmiş ve geleceği ,tüm evreni anlatan bilgilerle donatılmış İncelendikçe insanı hayrete düşüren fizik ve kimya ,hatta tüm ilimleri kapsayan bilgiler toplamı Geçmişi ,geleceği haber veren tüm ilimleri kapsayan bu kutsal kitabımız nasıl olurda uzaylı canlıları söylemez bize Görenlerin hepsinin yalan ya da hayal olduğunu söylemek kolaycılığa kaçmaktır Ben bi şekilde kur*an da uzaylıların anlatıldığını ama bizim anlamadığımızı sanıyorum Ve cin konusuna takılıyorum Acaba kur*an da anlatılan cinler bizim uzaylı dediklerimiz olmasınlar diyorum Çünkü cin tarifleri ile uzaylı gördüğünü iddia edenlerin tarifleri birbirine çok benziyor Ateşten yaratılan ,bir var yok olan,zaman ve mekanı olmayan , koyu iri gözleri olan ayaklar dışa dönük gibi Uzaylı ve cin tarifleri birbirine çok benziyor Bir de şu var çocukluğumuzda cin görenlerin hikayelerinden çok duyardık Şimdi o bitti,uzaylı görenler çoğaldı Görülenler hep aynı da isim mi değiştirdi acaba diye aklıma takılıyor Yani eskiden görülen cinler ,şimdinin görülen uzaylıları mı ?:* Bu konu da benle düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim SEVGİLERİMLE  
|
|
|