![]() |
Ufo Var Mı?
Elbette var.Bu bilimsel kabul gören bir deyim diye biliyorum.Yani açıklanamayan uzay varlıkları var.Ama halk arasında ufo var demek,sanki uzaylılar var demek gibi algılanıyor.Belki , belki değil uzaylılar da var ama bizler henüz kesin göremedik.Benim asıl sorum şu.Kur*anı kerim geçmiş ve geleceği ,tüm evreni anlatan bilgilerle donatılmış.İncelendikçe insanı hayrete düşüren fizik ve kimya ,hatta tüm ilimleri kapsayan bilgiler toplamı.Geçmişi ,geleceği haber veren tüm ilimleri kapsayan bu kutsal kitabımız nasıl olurda uzaylı canlıları söylemez bize. Görenlerin hepsinin yalan ya da hayal olduğunu söylemek kolaycılığa kaçmaktır.Ben bi şekilde kur*an da uzaylıların anlatıldığını ama bizim anlamadığımızı sanıyorum.. Ve cin konusuna takılıyorum.Acaba kur*an da anlatılan cinler bizim uzaylı dediklerimiz olmasınlar diyorum. Çünkü cin tarifleri ile uzaylı gördüğünü iddia edenlerin tarifleri birbirine çok benziyor..Ateşten yaratılan ,bir var yok olan,zaman ve mekanı olmayan , koyu iri gözleri olan ayaklar dışa dönük gibi.Uzaylı ve cin tarifleri birbirine çok benziyor.Bir de şu var çocukluğumuzda cin görenlerin hikayelerinden çok duyardık.Şimdi o bitti,uzaylı görenler çoğaldı.Görülenler hep aynı da isim mi değiştirdi acaba diye aklıma takılıyor.Yani eskiden görülen cinler ,şimdinin görülen uzaylıları mı.?:* Bu konu da benle düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. SEVGİLERİMLE....
|
Ufo Var Mı?
asmara bazı rivayetlere göre400.000 ve bazı rivayetlere göre 70.000 bazılarına göre de 40.000 alem var bu alemler birbirinden çok farklı ve genelde birbirine karışılamayan alemlerdir ama bazı dua, büyü, davet vesair şeylerle bu alemler aşılıyor veya başka alemlerden birileri çağrılabiliyor tabi ki bu işe yatkınsan, korkmuyorsan ve yapabiliyorsan. Bu binlerce alemi sadece cinler insanlar, bitkiler ve hayvanlar diye ayıramayız o halde bu durum çok eksik oluyor ama şu var ki insanlık haricinde kalan birçok aleme bizler cin alemi diyoruz yani uzaylıların cin olması ihtimali de var ama uzaylı olupta cinden ve insandan farklı olma ihtimalleride var ama bunu şimdilerde bilmemiz çok zor ayrıca kuran-ı kerim herşeyi alenen söylemez bazı şeyleri bizim araştırmamız gerekir araştırmalarına devam et bence allah cevaplarını bulmanda yar v yardımcın olsun "ilim çinde de olsa gidip alınız" "ilim müslümanın yitik malıdır nerde bulursanız alınız" işte sana iki hadisi şerif
|