![]() |
Değişim Korkusunu Bırakma Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değişim Korkusunu Bırakma MeditasyonuDEĞİŞİM KORKUSUNU BIRAKMA MEDİTASYONU… Bu çalışmanın kıymetini bilmenizi, çok sakin ve dingin bir şekilde uygulamanızı ve anlamaya niyet etmenizi tavsiye ediyorum ![]() Yürekten uyguladığınızda bedeninizden tonlarca yük atmış kadar hafifleyecek ve özgürleşeceksiniz ![]() ![]() ![]() Derin derin nefes alıp vererek ve zihninizi boş bırakarak içinize dönün… Değişim korkumla yüzleşmeyi kabul ediyorum ![]() Bu enerji bende var kabul ediyorum ![]() Değişim korkumla yüzleştiğim için kendime şükrediyorum ![]() Değişim korkumun bedenimden akmasına izin veriyorum ![]() Değişim korkumu bedenimden akıtıyorum ![]() Değişim korkumu kabul ederek, bırakıyorum ![]() Tüm bedeninizden bu korku enerjisinin siyah sular şeklinde akıp gittiğini ve ayaklarınızın altında akan nehre karıştığını düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben değişimi kabul ediyorum ![]() Ben dönüşmeyi kabul ediyorum ![]() Ben döngünün tamamlanmasına izin veriyorum ![]() Ben döngümün sonuna inanıyorum ![]() Ben döngümün sonunda olduğuma inanıyorum ![]() Ben kendimi son değişimime açıyorum, izin veriyorum ![]() Ben kendime değişerek özgürleşme izni veriyorum ![]() Ben kendime değişerek herkesten ve her şeyden özgürleşme izni veriyorum ![]() Ben akışa teslim oluyorum ![]() Kendime BEN olduğumu hatırlama izni veriyorum ![]() Ben akışıma, yoluma direnmeden ,kabulle değişmeyi kabul ediyorum ![]() Ben BEN’e güveniyorum, inanıyorum ![]() Ben her anımda BEN’de olmaya niyet ediyorum ![]() Ben kendime her anımda BEN’i hatırlama ve yaşama izin veriyorum ![]() Ben olacak olan her şeye izin veriyorum ![]() ![]() Ben kendime güveniyorum ![]() ![]() Ben BEN olmaktan kendimi korkutmayı bitiriyorum ![]() Değişimi içinde yaşarsın, dışına yansır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, kendimi bulmak ve yaşamak için değişiyorum ![]() Ben, sadece kendi varlığımı hissetmek için değişiyorum ![]() Ben, hayatımı yaşamak için değişiyorum ![]() Ben, istediklerime EVET, istemediklerime HAYIR diyebilmek için değişiyorum ![]() Ben, kendimi ve herkesi AFFETMEK için değişiyorum ![]() Ben, olmuşu, olanı, olacak olanı, tüm deneyimlerimi, herkesi ve her şeyi tam olduğu haliyle KABUL etmek için değişiyorum ![]() Ben, kendimi VAR etmek için değişiyorum ![]() Ben, tüm korkularımı bırakmak için değişiyorum ![]() Ben, tüm bağımlılıklarımı bırakarak ÖZGÜRLEŞMEK için değişiyorum ![]() Ben, KENDİMİ YAŞAMAK için değişiyorum ![]() Değişimi kendi sonsuz ve sınırsızlığımı hatırlamak için istiyorum ![]() ![]() Ben, seçimimi yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolunuz açık olsun… |
![]() |
![]() |
|