![]() |
Değişim Korkusunu Bırakma Meditasyonu
DEĞİŞİM KORKUSUNU BIRAKMA MEDİTASYONU…
Bu çalışmanın kıymetini bilmenizi, çok sakin ve dingin bir şekilde uygulamanızı ve anlamaya niyet etmenizi tavsiye ediyorum. Yürekten uyguladığınızda bedeninizden tonlarca yük atmış kadar hafifleyecek ve özgürleşeceksiniz. Değişim niyeti verenlerin belli bir süre sabah, akşam çalışmayı tekrar etmelerinde fayda vardır. Başlangıç için sizleri oldukça rahatlatacaktır. Derin derin nefes alıp vererek ve zihninizi boş bırakarak içinize dönün… Değişim korkumla yüzleşmeyi kabul ediyorum. Bu enerji bende var kabul ediyorum. Değişim korkumla yüzleştiğim için kendime şükrediyorum. Değişim korkumun bedenimden akmasına izin veriyorum. Değişim korkumu bedenimden akıtıyorum. Değişim korkumu kabul ederek, bırakıyorum. Tüm bedeninizden bu korku enerjisinin siyah sular şeklinde akıp gittiğini ve ayaklarınızın altında akan nehre karıştığını düşünün. Bedeninizde bir damla değişim korkusu enerjisinin kalmadığından emin olana kadar derin nefesler alıp vererek tüm bedeninizi serbest bırakın. Bırakın ki hafifleyesiniz. Bırakın ki bedeniniz bu enerjiye boş yere hamallık yapmasın. Yüklerinizi bırakın ki özgürleşesiniz. Ben değişimi kabul ediyorum. Ben dönüşmeyi kabul ediyorum. Ben döngünün tamamlanmasına izin veriyorum. Ben döngümün sonuna inanıyorum. Ben döngümün sonunda olduğuma inanıyorum. Ben kendimi son değişimime açıyorum, izin veriyorum. Ben kendime değişerek özgürleşme izni veriyorum. Ben kendime değişerek herkesten ve her şeyden özgürleşme izni veriyorum. Ben akışa teslim oluyorum. Kendime BEN olduğumu hatırlama izni veriyorum. Ben akışıma, yoluma direnmeden ,kabulle değişmeyi kabul ediyorum. Ben BEN’e güveniyorum, inanıyorum. Ben her anımda BEN’de olmaya niyet ediyorum. Ben kendime her anımda BEN’i hatırlama ve yaşama izin veriyorum. Ben olacak olan her şeye izin veriyorum. Direnmeyi bırakıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ben BEN’e güveniyorum. Ben BEN olmaktan kendimi korkutmayı bitiriyorum. Değişimi içinde yaşarsın, dışına yansır. Değişim kendi içini açmak ve yaşamaktır. Var olanı, olduğu gibi kabul etmektir. Değişim kendini keşfetmektir. Değişim, kendine güvenmektir. Değişim, kendine inanmaktır. Değişim, evrene güvendir. Sen sana güvendikçe içini açar ve yol alırsın. Tüm değişim kendin olmak içindir. Çünkü asıl isteğin budur. Sen İÇİNİN isteğisindir. Ben, kendimi bulmak ve yaşamak için değişiyorum. Ben, sadece kendi varlığımı hissetmek için değişiyorum. Ben, hayatımı yaşamak için değişiyorum. Ben, istediklerime EVET, istemediklerime HAYIR diyebilmek için değişiyorum. Ben, kendimi ve herkesi AFFETMEK için değişiyorum. Ben, olmuşu, olanı, olacak olanı, tüm deneyimlerimi, herkesi ve her şeyi tam olduğu haliyle KABUL etmek için değişiyorum. Ben, kendimi VAR etmek için değişiyorum. Ben, tüm korkularımı bırakmak için değişiyorum. Ben, tüm bağımlılıklarımı bırakarak ÖZGÜRLEŞMEK için değişiyorum. Ben, KENDİMİ YAŞAMAK için değişiyorum. Değişimi kendi sonsuz ve sınırsızlığımı hatırlamak için istiyorum. Değişim, benim içsel huzura kavuşma, keyifle hayatın içinde akma, sadece içimin istediklerini yapma ve yaşama sevincine yeniden kavuşma ve yaşadığım her an’a şükretmem içindir. Ben, seçimimi yaptım. Ben kendimi değiştirmeyi seçtim. Bu yolda zaman zaman tökezledim, çok canım acıdı, yoruldum. Ancak kararlılığımı ve inancımı hiç kaybetmedim. Ve sonunda kendi gerçeğimi görmeye başladım. İçimde her an, yeni keşifler yaşıyorum. Eskiden yaşadıklarımı geride bıraktım. Onları tekrar yaşamamak için neler yapacağımı artık biliyorum. Yolunuz açık olsun… |