![]() |
Keşkül (Osmanlı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkül (Osmanlı)5-6 kişilik Gerekli malzeme: 4 su bardağı süt 4 çorba kaşığı pirinç unu 1 su bardağı tozşeker 30 gr çekilmiş badem 50 gr çekilmiş antepfıstığı 2 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi Süslemek için: 3 çorba kaşığı file badem Süt, pirinç unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlıyı kâselere paylaştırıp üzerini file bademle süsleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Keşkül (Osmanlı) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkül (Osmanlı)5-6 kişilik Gerekli malzeme: 4 su bardağı süt 4 çorba kaşığı pirinç unu 1 su bardağı tozşeker 30 gr çekilmiş badem 50 gr çekilmiş antepfıstığı 2 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi Süslemek için: 3 çorba kaşığı file badem Süt, pirinç unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlıyı kâselere paylaştırıp üzerini file bademle süsleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Keşkül (Osmanlı) |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkül (Osmanlı)5-6 kişilik Gerekli malzeme: 4 su bardağı süt 4 çorba kaşığı pirinç unu 1 su bardağı tozşeker 30 gr çekilmiş badem 50 gr çekilmiş antepfıstığı 2 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi Süslemek için: 3 çorba kaşığı file badem Süt, pirinç unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlıyı kâselere paylaştırıp üzerini file bademle süsleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|