![]() |
Paskalyalı Tatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paskalyalı TatlıMalzemeler: 3 Çorba kaşığı un 3 Çorba kaşığı tozşeker 4 Su bardağı süt 1 adet paskalya çöreği Yarım paket margarin Çikolata sosu için: 2 Çorba kaşığı pudraşekeri 2 Çorba kaşığı kakao 1 Adet yumurta Yarım paket margarin Pişirme Süresi: 20 dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: Bir tencerede unu 5 dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten alıp 10 dakika mikserle çırpın ![]() 1 adet paskalya çöreğini küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() Margarin, pudraşekeri ve kakaoyu eritip ateşten alın ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine hindistancevizi serpin, dilimleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|