![]() |
Tarçınlı Armut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarçınlı ArmutMalzemeler: 6 armut (150şer gram) 60 ml ![]() 750 ml ![]() 4 adet çubuk tarçın (5er cm ![]() 80 gr ![]() 1/2 limon kabuğu 250 ml ![]() 1/2 paket vanilyalı puding 6 top çikolatalı dondurma Pişirme Süresi: 60 dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: Armutları soyun, çekirdekli kısımlarını oyarak çıkartın ![]() 20 ml ![]() ![]() Beyaz şarabı, tarçınları, şekeri, limon kabuğunu ve 40 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 150 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirilerek hazırlanan armutlar ekşi ve sert olmalı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|