Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi[/b] Malzemeler • 6 kg tavuk (Kemikleri çıkartılmış)• 10 gr sarımsak• 20 gr maydanoz• 30 gr fesleğen• 10 gr dereotu• 75 gr çiçek yağı• 50 gr taze soğanPilav için : • 500 gr basmati pirinci• 100 gr kızartılmış badem• 1 kg domates• 100 gr gravyer peyniri• 20 gr taze baharatlar• 500 gr karnıbahar• Karabiber • Tuz Tarif Tavuğu düz parçalar haline gelecek şekilde kesi Parçalayıcı bir mikser yardımı ile maydanoz , dereotu , fesleğen, taze soğanı ve çiçek yağını püre haline gelinceye kadar karıştırın ve hazırlanan bu karışım ile tavukları en az 12 saat terbiye edin![]() |
|
|
|