![]() |
Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi
[/b] Malzemeler • 6 kg. tavuk (Kemikleri çıkartılmış) • 10 gr. sarımsak • 20 gr. maydanoz • 30 gr. fesleğen • 10 gr. dereotu • 75 gr. çiçek yağı • 50 gr. taze soğan Pilav için : • 500 gr. basmati pirinci • 100 gr. kızartılmış badem • 1 kg. domates • 100 gr. gravyer peyniri • 20 gr. taze baharatlar • 500 gr. karnıbahar • Karabiber • Tuz Tarif Tavuğu düz parçalar haline gelecek şekilde kesi. Parçalayıcı bir mikser yardımı ile maydanoz , dereotu , fesleğen, taze soğanı ve çiçek yağını püre haline gelinceye kadar karıştırın ve hazırlanan bu karışım ile tavukları en az 12 saat terbiye edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.