Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, böreği, piliç, tarifi

Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 6 adet fleto, doğranmış
• 250 gr konserve bezelye
• 50 gr tereyağı
• 2 yemek kaşığı un
• 1 bardak tavuk suyu
• 150 gr kaşar peyniri, küp şeklinde doğranmış
• 2 adet yufka
• 1 yemek kaşığı hardal
• 60 gr tereyağı, erimiş
• Susam







Tarif
Fırınınızı önceden 210 derecede ısıtınız Kalın tabanlı bir tavada yağı eritip fletoları kızartınız Ayrı bir tavada tereyağını eritip unu pembeleşene kadar çevirdikten sonra, tavuk suyu ve hardalı ilave ediniz Kızarmış piliç eti, peynir, bezelyeyi de ekledikten sonra iyice karıştırdıktan sonra, ateşin üzerinden alıp soğumaya bırakınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.