![]() |
Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi
[/b] Malzemeler • 6 adet fleto, doğranmış • 250 gr konserve bezelye • 50 gr tereyağı • 2 yemek kaşığı un • 1 bardak tavuk suyu • 150 gr kaşar peyniri, küp şeklinde doğranmış • 2 adet yufka • 1 yemek kaşığı hardal • 60 gr tereyağı, erimiş • Susam Tarif Fırınınızı önceden 210 derecede ısıtınız. Kalın tabanlı bir tavada yağı eritip fletoları kızartınız. Ayrı bir tavada tereyağını eritip unu pembeleşene kadar çevirdikten sonra, tavuk suyu ve hardalı ilave ediniz. Kızarmış piliç eti, peynir, bezelyeyi de ekledikten sonra iyice karıştırdıktan sonra, ateşin üzerinden alıp soğumaya bırakınız. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.