Kayısı Hoşafı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayısı Hoşafı Tarifi[/b] Malzemeler • 500 gr kuru kayısı• 6 bardak su • 2 su bardağı toz şeker Tarif Kayısıları su ile birlikte kaynatalım Kayısılar pişince şekerini atıp bir taşım daha kaynatıp ocaktan alalım Soğutup servis yapalım Afiyet olsun![]() Süresi : 25-30 dk ![]() Zorluk : Puan : 4 93Bu Tarife Puan Ver Tarifi Arkadaşına Gönder Tarifi Yazdır var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LUcjc1BkXi2Fg==');var docURL=escape(window location href replace('http://',''));document write("");Yemek tarifleri, yemek tarifi, kolay yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, kolay yemek tarifi, pratik yemek tarifi, yemek tarifi sitesi, türk mutfağı, osmanlı mutfağı, günün tarifi var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LWKOhpvdpRsTw==');var docURL=escape(window location href replace('http://',''));document write("");yemek tarifi, yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, türk ve dünya mutfakları, kolay yemek tarifi, food, kitchen, cooking, fastfood, recipe Lezzetci com - Yemek Tarifleri © 2004-2008 | e-mail: bilgi@lezzetci com | Öneri ve GörüşlerinizBir yapımı Linkler ? Herseynet com ? Fıkralar ? Cep Melodi ? Cep Oyunları ? Fıkra ? Yalın ? Logo Melodi ? Şifalı BitkilerTatil Siteleri ? Kaplıcalar ? Tatil Rehberi ? Muhafazakar Tatil ? Antalya Otelleri ? Alanya Otelleri ? Bodrum Otelleri ? İslami Tatil Şömine - Şömine Modelleri - Vinç - Satılık Vinç - Medikal - Kiralık Vinç - Gümüş - Silver - Kaplıca |
|
|
|