![]() |
Kayısı Hoşafı Tarifi
[/b] Malzemeler • 500 gr. kuru kayısı • 6 bardak su • 2 su bardağı toz şeker Tarif Kayısıları su ile birlikte kaynatalım. Kayısılar pişince şekerini atıp bir taşım daha kaynatıp ocaktan alalım. Soğutup servis yapalım. Afiyet olsun. Süresi : 25-30 dk. Zorluk : Puan : 4.93 Bu Tarife Puan Ver Tarifi Arkadaşına Gönder Tarifi Yazdır var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LUcjc1BkXi2Fg==');var docURL=escape(window.location.href.replace('http://',''));document.write(""); Yemek tarifleri, yemek tarifi, kolay yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, kolay yemek tarifi, pratik yemek tarifi, yemek tarifi sitesi, türk mutfağı, osmanlı mutfağı, günün tarifi var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LWKOhpvdpRsTw==');var docURL=escape(window.location.href.replace('http://',''));document.write(""); yemek tarifi, yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, türk ve dünya mutfakları, kolay yemek tarifi, food, kitchen, cooking, fastfood, recipe Lezzetci.com - Yemek Tarifleri © 2004-2008 | e-mail: bilgi@lezzetci.com | Öneri ve Görüşleriniz Bir yapımı Linkler ? Herseynet.com ? Fıkralar ? Cep Melodi ? Cep Oyunları ? Fıkra ? Yalın ? Logo Melodi ? Şifalı Bitkiler Tatil Siteleri ? Kaplıcalar ? Tatil Rehberi ? Muhafazakar Tatil ? Antalya Otelleri ? Alanya Otelleri ? Bodrum Otelleri ? İslami Tatil Şömine - Şömine Modelleri - Vinç - Satılık Vinç - Medikal - Kiralık Vinç - Gümüş - Silver - Kaplıca |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.