Kestaneli Avcı Kebabı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Avcı Kebabı Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kg kuşbaşı kuzu eti • 500 gr kestane • 4 patates, 3 havuç • 2 kahve fincanı konserve bezelye • 1,5 çorba kaşığı tereyağ • 2 soğan, 2 domates • 4 taze soğanın yeşil sapları • 1 çorba kaşığı domates salçası • 2 su bardağı sıcak su • 1 çorba kaşığı limon suyu • 1 çay kaşığı kekik • Tuz, karabiber Tarif Patatesleri soyup dilimleyin Havuçları temizleyip küp küp doğrayın Kestaneleri haşlayıp soyun Soğanları soyup kıyın Taze soğan saplarını ince ince doğrayın Domatesleri küp küp doğrayın![]() |
|
|
|