![]() |
Kestaneli Avcı Kebabı Tarifi
[/b] Malzemeler • 1 kg kuşbaşı kuzu eti • 500 gr kestane • 4 patates, 3 havuç • 2 kahve fincanı konserve bezelye • 1,5 çorba kaşığı tereyağ • 2 soğan, 2 domates • 4 taze soğanın yeşil sapları • 1 çorba kaşığı domates salçası • 2 su bardağı sıcak su • 1 çorba kaşığı limon suyu • 1 çay kaşığı kekik • Tuz, karabiber Tarif Patatesleri soyup dilimleyin. Havuçları temizleyip küp küp doğrayın. Kestaneleri haşlayıp soyun. Soğanları soyup kıyın. Taze soğan saplarını ince ince doğrayın. Domatesleri küp küp doğrayın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.