Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, bohçası

Biftek Bohçası

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftek Bohçası




Malzemeler:

6 dilim ince dövülmüş biftek

3 adet yumurta

6 dilim pastırma

6 dilim kaşar peyniri

1/2 su bardağı un

1/2 su bardağı galeta unu

Tuz, karabiber

Kızartmak için sıvı yağ

Kürdan

















Pişirme Süresi:

30 dakika

6 Kişilik







Hazırlanışı:

Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.