ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Biftek Bohçası (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256902)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 12:45 PM

Biftek Bohçası
 

Malzemeler:

6 dilim ince dövülmüş biftek

3 adet yumurta

6 dilim pastırma

6 dilim kaşar peyniri

1/2 su bardağı un

1/2 su bardağı galeta unu

Tuz, karabiber

Kızartmak için sıvı yağ

Kürdan

















Pişirme Süresi:

30 dakika

6 Kişilik







Hazırlanışı:

Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin. Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin. İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın. Sıcak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.