Firin Makarna |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Firin Makarna* İçindekiler: BİR LİTRE SÜT 3 KAŞIK UN BİR PAKET FIRIN MAKARNA BİR TATLI KAŞIĞI TUZ YARIM PAKET KATI YAĞ 1 ÇAY FİNCANI SIVI YAĞ ARZU EDİLEN KADAR KAŞAR Hazırlanışı: MAKARNA İYİCE HAŞLANIRYAĞLI TUZLU SUDA BİRAZDA SOĞUK SU İLAVE EDİLEREK BEKLETİLİR KATI VE SIVI YAĞ ERİTİLİR,UN KOKUSU ALININCAYA KADAR KAVRULURTUZ İLAVE EDİLİRSÜTÜ ÇIRPMA TELİYLE DEVAMLI ÇIRPILARAK KATILIRPITIKSIZ İYİ BİR KIVAMDA KAPATILIRARZU EDEN İÇİNE DEREOTU DOĞRAYABİLİRHAŞALANIP SUDA BEKLETİLEN FIRIN MAKARNALARSÜZÜLÜRHAZIRLANAN BAŞAMEL SOS ÜZERİNE BOLCA DÖKÜLÜRRENDELENMİŞ KAŞAR SERPİLİRNAR GİBİ KIZARINCA ÇIKARILIRAFİYET OLSUNNNN Kaynak: birtabakcom |
|