Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
firin, makarna

Firin Makarna

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Firin Makarna




* İçindekiler:
BİR LİTRE SÜT
3 KAŞIK UN
BİR PAKET FIRIN MAKARNA
BİR TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM PAKET KATI YAĞ
1 ÇAY FİNCANI SIVI YAĞ
ARZU EDİLEN KADAR KAŞAR
Hazırlanışı:
MAKARNA İYİCE HAŞLANIRYAĞLI TUZLU SUDA BİRAZDA SOĞUK SU İLAVE EDİLEREK BEKLETİLİR
KATI VE SIVI YAĞ ERİTİLİR,UN KOKUSU ALININCAYA KADAR KAVRULURTUZ İLAVE EDİLİRSÜTÜ ÇIRPMA TELİYLE DEVAMLI ÇIRPILARAK KATILIRPITIKSIZ İYİ BİR KIVAMDA KAPATILIRARZU EDEN İÇİNE DEREOTU DOĞRAYABİLİRHAŞALANIP SUDA BEKLETİLEN FIRIN MAKARNALARSÜZÜLÜRHAZIRLANAN BAŞAMEL SOS ÜZERİNE BOLCA DÖKÜLÜRRENDELENMİŞ KAŞAR SERPİLİRNAR GİBİ KIZARINCA ÇIKARILIRAFİYET OLSUNNNN



Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.