ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Firin Makarna (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256784)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:04 PM

Firin Makarna
 

* İçindekiler:
BİR LİTRE SÜT
3 KAŞIK UN
BİR PAKET FIRIN MAKARNA
BİR TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM PAKET KATI YAĞ
1 ÇAY FİNCANI SIVI YAĞ
ARZU EDİLEN KADAR KAŞAR
Hazırlanışı:
MAKARNA İYİCE HAŞLANIR.YAĞLI TUZLU SUDA .BİRAZDA SOĞUK SU İLAVE EDİLEREK BEKLETİLİR.
KATI VE SIVI YAĞ ERİTİLİR,UN KOKUSU ALININCAYA KADAR KAVRULUR.TUZ İLAVE EDİLİR.SÜTÜ ÇIRPMA TELİYLE DEVAMLI ÇIRPILARAK KATILIR.PITIKSIZ İYİ BİR KIVAMDA KAPATILIR.ARZU EDEN İÇİNE DEREOTU DOĞRAYABİLİR.HAŞALANIP SUDA BEKLETİLEN FIRIN MAKARNALARSÜZÜLÜR.HAZIRLANAN BAŞAMEL SOS ÜZERİNE BOLCA DÖKÜLÜR.RENDELENMİŞ KAŞAR SERPİLİR.NAR GİBİ KIZARINCA ÇIKARILIR.AFİYET OLSUNNNN.....



Kaynak: birtabak.com


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.