![]() |
Parmesanlı Tel Şehriye Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmesanlı Tel Şehriye ÇorbasıMalzemeler: Tel şehriye için: İnce dilimlenmiş 1 adet limon kabuğu 100 gr ![]() 20 gr ![]() 100 gr ![]() Çorba için: 50 gr ![]() 30 gr ![]() 30 gr ![]() 30 gr ![]() 50 gr ![]() 100 gr ![]() 1 litre sebze suyu 10 gr ![]() 5 gr ![]() 50 gr ![]() 30 gr ![]() 20 gr ![]() 10 ml ![]() 30 gr ![]() Pişirme Süresi: 15 Dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: Tel şehriyenin yapılışı: Malzemeleri karıştırın ve ve elde ettiğiniz karışımı birkaç dakika buzdolabında bekletin ![]() ![]() Çorbanın hazırlanışı: Sebzeleri küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|