Lealtanza Crianza 2000 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lealtanza Crianza 2000* Şarap Yapımı :Paslanmaz Çelik şarap tanklarında, 28 C kontrollÜ ısıda mayalanır ***** mayalanması yaklaşık 15 gÜn sÜrer, ikinci mayalanma fazladan bir on gÜn daha alır![]() Yıllandırma :12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 12 ay şişede ÜzÜm Çeşidi: % 100 Tempranillo ***** Oranı : %13,3 Tadım Notları : Renk : Yakut Koku : Hoş, net, hafif ağaÇ ve meyve aromalı Tat : Dolgun, gÜÇlÜ, ipek gibi tanenin meşeyle bÜtÜnleşmesiyle sert tanenler uzun sÜre kalıcı ve baharatlı bir tatta eriyip yok olur Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi Bodegas adı ve logosu işlenmiş |
|
|
|