ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Lealtanza Crianza 2000 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256508)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:50 PM

Lealtanza Crianza 2000
 

* Şarap Yapımı :Paslanmaz Çelik şarap tanklarında, 28 C kontrollÜ ısıda mayalanır. ***** mayalanması yaklaşık 15 gÜn sÜrer, ikinci mayalanma fazladan bir on gÜn daha alır.

Yıllandırma :12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 12 ay şişede

ÜzÜm Çeşidi: % 100 Tempranillo

***** Oranı : %13,3

Tadım Notları :

Renk : Yakut

Koku : Hoş, net, hafif ağaÇ ve meyve aromalı

Tat : Dolgun, gÜÇlÜ, ipek gibi tanenin meşeyle bÜtÜnleşmesiyle sert tanenler uzun sÜre kalıcı ve baharatlı bir tatta eriyip yok olur

Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi. Bodegas adı ve logosu işlenmiş


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.