Edulis Crianza 1999 |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Edulis Crianza 1999* Şarap Yapımı:Paslanmaz Çelikten şarap tanklarında, kontrollü 28 C sıcaklıkta mayalanır *****ün mayalanması yaklaşık 15 gün sürer, ikinci mayalanma iÇin fazladan bir 10 gün daha gereklidir Yıllanma:12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 6 ay şişede Üzüm Çeşidi: %100 Tempranillo ***** oranı: %13 Tadım Notları: Renk: İÇinde pembe tonlarıyla yoğun lal kırmızısı Koku: Meşede yıllanmış olması kokusunda dikkat Çekici bir özellik oluşturur, aynı zamanda tazelik, sağlık iÇeren olgun meyve kokusunu da barındırır Tat: Damakta kuvvetli, diri ve hoş Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipiBodegas adı ve logosu işlenmiş |
|