![]() |
Edulis Crianza 1999
* Şarap Yapımı:Paslanmaz Çelikten şarap tanklarında, kontrollü 28 C sıcaklıkta mayalanır. *****ün mayalanması yaklaşık 15 gün sürer, ikinci mayalanma iÇin fazladan bir 10 gün daha gereklidir. Yıllanma:12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 6 ay şişede Üzüm Çeşidi: %100 Tempranillo ***** oranı: %13 Tadım Notları: Renk: İÇinde pembe tonlarıyla yoğun lal kırmızısı. Koku: Meşede yıllanmış olması kokusunda dikkat Çekici bir özellik oluşturur, aynı zamanda tazelik, sağlık iÇeren olgun meyve kokusunu da barındırır. Tat: Damakta kuvvetli, diri ve hoş Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi.Bodegas adı ve logosu işlenmiş |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.