![]() |
Makarnalı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makarnalı EtMalzemeler: 3 su bardağı erişte veya burgu makarna (450 gr ![]() 2 çorba kaşığı zeytinyağı (30 ml ![]() 450 gr ![]() 2 su bardağı robotta kıyılmış taze mantar 1 büyük soğan 3 diş dövülmüş sarmısak 3 çay kaşığı toz kırmızıbiber 1 kutu 200 ml`lik domates püresi 1/4 su bardağı krema (75 ml ![]() 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 2 çay kaşığı un Tuz Pişirme Süresi: 30 dak ![]() 4 Kişilik Hazırlanışı: Yağı tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|