![]() |
Portakal Kabuğu Reçeli Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Kabuğu Reçeli YapımıPortakal Kabuğu Reçeli Yapımında Portakallar yıkanır, sarı kabukları rendelenir, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Pişirme 1 ![]() ![]() ![]() şitleri aşılı sertifikalı yerli ve yabancı ceviz fidanı üretimi ve satışı yapm Meyve Çeşitleri kendi üretimimiz olan yerli ve yabancı ceviz fidanlarımızı adrese tesl Etiket Yorumları kendi üretimimiz olan yerli ve yabancı ceviz fidanlarımızı adrese tesl Gıda Fiyatlarında Rekor Artış Gıda fiyatlarındaki artış sürüyor ![]() ![]() ![]() Zeytinyağında ihracat tartışması Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, UZZK Başkanı Tan{ ![]() Kuzgun üretime açılıyor Kuzgun Barajı Sulama Kanallarında Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss) Yetiştiriciliği Projesinin uygulanmasına başlandı ![]() Sağlıksız gıda üreten, teşhir edilecek Portakal Kabuğu Reçeli - Portakal Kabuğu Reçeli Nasıl Yapılır Kalın kabuklu olan yafa portakalların kabuklarından iyi reçel yapılır ![]() Portakal kabuğu reçeli hazırlanırken; 5 adet portakal kabuğu (orta büyüklükte) 1 kg ![]() 500 gram su, 1 limon suyu veya 1 gram limon tuzu kullanılır ![]() |
![]() |
![]() |
|