Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
karnibahar, kizartmasi

Karnibahar Kizartmasi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karnibahar Kizartmasi




* İçindekiler:
Küçük boy karnıbahar
1adet yumurta
4 çorba kaşığı un
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
Kızartmak için ayçiçek yağı
Tuz

Hazırlanışı:
Karnıbaharları bıçak yardımıyla ayırıp suda yarı pişinceye kadar haşlayınYarıca pişen karnıbaharları süzüp soğumaya bırakınBir yumurtayı derin bir kap içerinde çırpın,un,tuz ve yarım çay bardağı kadar su ekleyip karıştırın(bulamaç kıvamında olmalıdırkoyu bi karışım)Soğuyan karnıbaharları bu karışıma batırıp kızdırılmış yağda kızartınÜzerine sarımsaklı yoğurt döküp başlayın yemeğe
AFİYET OLSUN

Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.