Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eft, ritüeliyle, tedavi

Eft Ritüeliyle Tedavi.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eft Ritüeliyle Tedavi.

arkadaşlar10 gün evel,el bileğim kırıldıhastaneden çıkarken feci bir ağrı kolumu kaplamıştıolaydan 2 gün sonra alçının altında zonklamalar,ve ağrılar büyümeye başladıEFT yöntemiyle ağrıyı bir noktaya topladım ağrıyı,sonra onu doğaya uygun bir yere yoladım

ardından büyük bir sıcaklık kolumu sardı ve rahatlamanın verdiği hisle acı yok oldu

ister inanın ister inanmayın ,olaydan 2gün sonra evimin tüm işlerini yaptımdolabın yerini,çekyatın ve oturma grubun yelerini değiştirdimhalıların tamamını kaldırdımvs3 gün acı tekrar ortaya çıktıbu defa terapiye fizik tedavisinide ekledim, yani yüzmeyipsikolojim bozulmasın diye, osmaniyeye varmadan bir kaç kilo metre geride bir arkadaşımın dairesinde dinlenmeye geçtim

burada güenşle alakalı ilahiler vs ritüeller kulandımfaydasıda baya dokundu

dikkat ederseniz,yazılarımda gizli bir konu varateş toprak hava su

irade-isteme gücü=ateşinanç
zihinsel-psikoloji=havaastral manyetik kuvet
imgeleme-hayal=suEFT
fiziksel-tekamülün son aşaması=toprakritüel

bu 4 kuvet sizi manevi olan her konuda başarıya taşır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com