![]() |
Eft Ritüeliyle Tedavi.
arkadaşlar.10 gün evel,el bileğim kırıldı.hastaneden çıkarken feci bir ağrı kolumu kaplamıştı.olaydan 2 gün sonra alçının altında zonklamalar,ve ağrılar büyümeye başladı.EFT yöntemiyle ağrıyı bir noktaya topladım .ağrıyı,sonra onu doğaya uygun bir yere yoladım.
ardından büyük bir sıcaklık kolumu sardı ve rahatlamanın verdiği hisle acı yok oldu. ister inanın ister inanmayın ,olaydan 2gün sonra evimin tüm işlerini yaptım.dolabın yerini,çekyatın ve oturma grubun yelerini değiştirdim.halıların tamamını kaldırdım.vs.3 gün acı tekrar ortaya çıktı.bu defa terapiye fizik tedavisinide ekledim, yani yüzmeyi.psikolojim bozulmasın diye, osmaniyeye varmadan bir kaç kilo metre geride bir arkadaşımın dairesinde dinlenmeye geçtim. burada güenşle alakalı ilahiler vs ritüeller kulandım.faydasıda baya dokundu. dikkat ederseniz,yazılarımda gizli bir konu var.ateş toprak hava su. irade-isteme gücü=ateş.inanç zihinsel-psikoloji=hava.astral manyetik kuvet imgeleme-hayal=su.EFT fiziksel-tekamülün son aşaması=toprak.ritüel bu 4 kuvet sizi manevi olan her konuda başarıya taşır. |