Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korse, kullanan

Korse Kullanan Var Mı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korse Kullanan Var Mı?

Arkadaşlar ben korse aldım ama düzenli kullanmıyorum henüz hatta pek kullanmadım

Şimdi kimi korse kullananlar çok memnun, korsenin vücutlarını toparladığını, düzenli kullanım ile o simit bel oluşumunu, yani o belde kenarlardan taşma olayının engellendiğini, vücudun forma girdiğini söylüyor Vücut korse seyasinde sıkılaşıyor vede korse varken karın biraz sıkılı kaldığı için az yemek yediriyormuş

Ama kimiside korse kullanıldığında vücudun buna alıştığını çıkarınca direk vücudun kendini saldığını, düzenli kullanılmazsa daha kötü olacağını söylüyor O yüzden tavsiye etmiyor

Kullananlar varsa korse hakkında ve etkileri hakkında bilgi verebilir mi? Ona göre başlıcam kullanmaya )

Alıntı Yaparak Cevapla

Korse Kullanan Var Mı?

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Korse Kullanan Var Mı?

Öncelikle kullanmadım ama fikrimi söylemek istedim Korseyi çok çok kilolu hanımlar kullanıyor diye biliyorum, siz sadece bel bölgesini sıkılaştırmak için kullanacaksanız bence gerek yok bunainceltici yağlar varbiberiye yağı gibi, sürdükten sonra streç filmle sarıp bir kaç saat o şekilde geziyorsunuzdüzenli kullanıldığında bunun daha etkili olacağını düşünüyorum

Bir de korseler yarımdır genelde(ben öyle biliyorum)ve çok sıkı oldukları için, bittiği yerden sonraki kısımlar daha çok fışkıracaktır, fazla kilo olmasa bile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com