![]() |
Korse Kullanan Var Mı?
Arkadaşlar ben korse aldım ama düzenli kullanmıyorum henüz hatta pek kullanmadım.
Şimdi kimi korse kullananlar çok memnun, korsenin vücutlarını toparladığını, düzenli kullanım ile o simit bel oluşumunu, yani o belde kenarlardan taşma olayının engellendiğini, vücudun forma girdiğini söylüyor. Vücut korse seyasinde sıkılaşıyor vede korse varken karın biraz sıkılı kaldığı için az yemek yediriyormuş. Ama kimiside korse kullanıldığında vücudun buna alıştığını çıkarınca direk vücudun kendini saldığını, düzenli kullanılmazsa daha kötü olacağını söylüyor. O yüzden tavsiye etmiyor. Kullananlar varsa korse hakkında ve etkileri hakkında bilgi verebilir mi? Ona göre başlıcam kullanmaya ) |
Korse Kullanan Var Mı?
Öncelikle kullanmadım ama fikrimi söylemek istedim Korseyi çok çok kilolu hanımlar kullanıyor diye biliyorum, siz sadece bel bölgesini sıkılaştırmak için kullanacaksanız bence gerek yok buna..inceltici yağlar var..biberiye yağı gibi, sürdükten sonra streç filmle sarıp bir kaç saat o şekilde geziyorsunuz..düzenli kullanıldığında bunun daha etkili olacağını düşünüyorum..
Bir de korseler yarımdır genelde(ben öyle biliyorum)..ve çok sıkı oldukları için, bittiği yerden sonraki kısımlar daha çok fışkıracaktır, fazla kilo olmasa bile |