Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fesleğenli, omlet, soğanlı, taze

Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet





4 yumurta
400 gr patates
3 taze soğan
10 fesleğen yaprağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı rendelenmiş kaşarpeyniri
Tuz

Taze soğanlı ve fesleğenli omlet:
Patatesleri soyup halka şeklinde dilimleyin Soğanları temizleyip 3-4 cm kalınlığında doğrayın Zeytinyağını tavada ısıtıp patatesleri sık sık çevirerek kızartın Soğanı ilave edin

Yumurtaları çukur bir kapta hafif çırpın Patatesli karışım, rendelenmiş kaşarpeynir ve tuzu ilave edip harmanlayın

Yumurtalı patatesi sıcak tavaya alıp spatula ile tüm tavaya eşit olarak yayın Kısık ateşte bir tarafı hafif kızarana kadar pişirin Spatula ile bir kenarını kaldırarak piştiğini kontrol edin

Omletin bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip üzerine fesleğen yapraklarını yerleştirin

Tavanın kapağını kapatıp pişirmeye devam edin Omleti tavadan tabağa kaydırarak alın Sıcak, ılık ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.