![]() |
Mengen Pilavı (Bolu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mengen Pilavı (Bolu)Malzemeler; 2 Yemek kaşığı Margarin - 2 Su bardağı Pirinç - Yarım Çay bardağı Sıvı Yağ - 3 Su bardağı Su - 2 Çay kaşığı Tuz Harcı İçin- 1 Avuç Ceviz - 1 Demet Dere Otu - 1 Adet Domates - 1 Çay kaşığı Karabiber - 1 Adet Kuru Soğan - 8 Adet Mantar - 1 Demet Maydanoz - 2 Yemek kaşığı Tereyağı Dış Malzemesi- 200 Gr Kuşbaşı 2 bardak pirinç, plastik bir kaba konularak üzerini geçecek kadar kaynar su konularak 15-20 dakika bekletilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|