Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, otlu, tel, şehriye

Otlu Ve Acılı Tel Şehriye

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Ve Acılı Tel Şehriye





2 su bardağı tel şehriye
1 kahve fincanı zeytinyağı
3 diş ezilmiş sarımsak
1 acı kırmızı biber
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
2 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen
1 çorba kaşığı ince kıyılmış mercan köşk
200 gr otlu peynir
15 su bardağı sıcak su

Otlu ve acılı tel şehriye:
Zeytinyağını tencerede ısıtıp sarımsakları kavurun Tel şehriyeyi ve kıyılmış otları ekleyip kavurun Sıcak su ekleyip bir taşım kaynatın Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin

Tel şehriyeyi ocaktan alıp ufalanmış peynir ve zar şeklinde doğranmış acı kırmızıbiberi ilave edin Harmanlayıp 10 dakika dinlendirin Hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.