Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, papatya, pilavı

Etli Papatya Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Papatya Pilavı





2 su bardağı papatya şehriye
250 gr kuzu kuşbaşı
2 domates
2 sivri biber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
25 su bardağı su
Tuz, karabiber

Etli papatya pilavı:
Domatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayın Sivri biberleri kıyın Eti teflon tavaya alıp yağsız olarak birkaç dakika kavurun Sivri biber ve domatesi ekleyin Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın, suyunu çekinceye kadar pişirin
Bir tencerede sıvıyağı ısıtıp şehriyeleri pembeleşinceye kadar kavurun Etli karışımı şehriyeye ilave edip karıştırın 25 bardak sıcak su ekleyip 20 dakika kısık ateşte pişirin 10 dakika dinlendirip sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.