Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, kavurmalı, kepekli, pilavı

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı





1 su bardağı kepekli bulgur
200 gr kuşbaşı dana eti
30 gr tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
3 su bardağı su
Tuz

Kavurmalı kepekli bulgur pilavı:
Bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün Dana etini tencerede tereyağı ile kavurun Kırmızı pul biber ve salçayı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin Suyu ve tuzu ekleyin tencerenin kapağını kapatıp su kaynayınca bulguru ekleyerek suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin 20 dakika demlendirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.