![]() |
Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
1 su bardağı kepekli bulgur 200 gr kuşbaşı dana eti 30 gr tereyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber 3 su bardağı su Tuz Kavurmalı kepekli bulgur pilavı: Bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Dana etini tencerede tereyağı ile kavurun. Kırmızı pul biber ve salçayı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin. Suyu ve tuzu ekleyin. tencerenin kapağını kapatıp su kaynayınca bulguru ekleyerek suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. 20 dakika demlendirip sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.