![]() |
Kağıt Kebabı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kağıt Kebabı YapılışıKagit kebabi hem cok kolay hem de cok leziz ve guzel gorunuslu bir yemek ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 1 kg kusbasi et (tavla zari kadar dogranmis) 1,5 cay bardagi su 1 s ![]() ![]() 1 kase haslanmis patates (tavla zari kadar dogranmis) 2 adet haslanmis havuc (tavla zari kadar dogranmis) 200g arpacik sogan (temizlenmis) 2-3 y ![]() ![]() 1 c ![]() ![]() Biraz tuz ve kararbiber Biraz maydanoz (suslemek icin) Yagli kagit Yapilisi: Yagli kagidi, kisi sayisi kadar, 35 x 25 cm boyutlarinda kesip hafifce yaglayin ![]() Tereyaginji tencereye alip eti kavurun ![]() ![]() ![]() Et suyunu cektikten sonra haslanmis sebzeleri tavaya koyup bir kac kere karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kagidin uzerini elinizle islatin ve onceden isitilmis 180 derecedeki firinda 30-45 dk kadar ya da et tamamen pisene kadar pisirin ![]() ![]() Afiyet olsun 6-8 kisilik |
![]() |
![]() |
|