Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bruschettalı, izgara, şiş

Bruschetta'lı İzgara Şiş

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bruschetta'lı İzgara Şiş





600 gr kuşbaşı et
1 yemek kaşığı süt
6 dilim kurutulmuş domates
Tuz
Karabiber
Kimyon
8 dilim ekmek
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
Servis için
çizik zeytin
Kapari
Limon dilimleri
Maydanoz

Bruschetta'lı ızgara şiş: Zeytinyağının 3/2’sini bir kaba alın Bir diş sarımsağı rendeleyerek ekleyin Küp doğranmış domates, süt, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip karıştırın Kuşbaşı etleri ilave edin ve üzerini streç film ile kapatarak 2 saat buzdolabında bekletin Kalan zeytinyağına rendelenmiş diğer sarımsakları ekleyin ve fırça ile ekmeklerin üzerine sürün Fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın Etleri şişlere dizip ızgarada kadar pişirin Şişleri ekmeklerin üzerine yerleştirin Kapari, zeytin, limon dilimleri, kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın
Bruschetta'lı ızgara şiş artık hazır, afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.