![]() |
Bruschetta'lı İzgara Şiş
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
600 gr kuşbaşı et 1 yemek kaşığı süt 6 dilim kurutulmuş domates Tuz Karabiber Kimyon 8 dilim ekmek 3 diş sarımsak 1 çay bardağı zeytinyağı Servis için çizik zeytin Kapari Limon dilimleri Maydanoz Bruschetta'lı ızgara şiş: Zeytinyağının 3/2’sini bir kaba alın. Bir diş sarımsağı rendeleyerek ekleyin. Küp doğranmış domates, süt, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip karıştırın. Kuşbaşı etleri ilave edin ve üzerini streç film ile kapatarak 2 saat buzdolabında bekletin. Kalan zeytinyağına rendelenmiş diğer sarımsakları ekleyin ve fırça ile ekmeklerin üzerine sürün. Fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın. Etleri şişlere dizip ızgarada kadar pişirin. Şişleri ekmeklerin üzerine yerleştirin. Kapari, zeytin, limon dilimleri, kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın. Bruschetta'lı ızgara şiş artık hazır, afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.