![]() |
Krepte Kuzu Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krepte Kuzu Eti![]() Malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı 400 gr ![]() 1 soğan 2 havuç 1 patates 200 gr ![]() 1 çay bardağı su Tuz Karabiber Kekik Krep hamuru için 3 yumurta 2 su bardağı süt 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Maydanoz sapı Tuz Hazırlanışı Eti ve piyazlık doğranmış soğanı etler suyunu bırakıp çekinceye kadar tereyağında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|