![]() |
Limonlu Dana Eskalopları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Dana Eskalopları![]() Malzemeleri: 4 adet dana eskalopu 2-3 yemek kaşığı veya 30-45 ml buğday unu 1/4 su bardağı veya 50 gram tereyağı 4 yemek kaşığı veya 60 ml zeytinyağı 4 yemek kaşığı veya 60 mI sek beyaz vermut ya da sek beyaz şarap 3 yemek kaşığı veya 45 ml limon suyu Yettiği kadar Tuz ve çekilmiş karabiber Süslemek için limon dilimleri Maydanoz yaprakları Servis için salata Yapılışı: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() şarabı ve limon suyunu ilave edin ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri: • Dana yerine derisi soyulmuş tavuk filetosu kullanabilirsiniz ![]() • Filetolar kalınsa merdaneyle yassılaştırmadan ya da dövmeden önce ikiye ayırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|