Etli Kestane |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Kestane![]() 300 gr kestane 600 gr kuşbaşı kuzu eti 8 arpacık soğan 2 havuç 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı su 1 defneyaprağı Tarçın Tuz Karabiber Etli kestane: Eti tencerede 1-2 dakika kavurun Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin Suyu ekleyip pişmeye bırakın![]() Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin 30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve karabiberi ekleyin Defneyaprağını içinden alıp servis tabağına aktarın Sıcak servis yapın
|
|
|
|