Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, kestane

Etli Kestane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Kestane





300 gr kestane
600 gr kuşbaşı kuzu eti
8 arpacık soğan
2 havuç
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı su
1 defneyaprağı
Tarçın
Tuz
Karabiber

Etli kestane:
Eti tencerede 1-2 dakika kavurun Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin Suyu ekleyip pişmeye bırakın

Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin 30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve karabiberi ekleyin Defneyaprağını içinden alıp servis tabağına aktarın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.