Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
antrikot, biberiye, defne, taçlı, yapraklı

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot





4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze defneyaprağı
Taze biberiye

Servis için
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı

Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot:
Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin

Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin Servis tabağına alın Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.